buna seara.sotul e nascut in 1964.a lucrat la doljchim 27 ani (1983-2010)fara intrerupere. a avut in acesti ani grpa 1 10 ani si grupa 2 cam 6 ani ,restul anilor conditii speciale de munca.in aceste conditii cand ar putea iesii la pensie anticipat,partial anticipat,sau definitiv? va multumesc.
buna ziua. grupa 1 a lucrat 11 ani ,grupa 2 a lucrat 5 ani si jumatate,iar grupa speciala de munca a lucrat 10 ani si jumatate pana in 2010. dupa aceia a beneficiat de somaj 1 an . astept raspunsul dumneavoastra.va multumesc.
of doamne am incurcat socotelile.rectific sotul a lucrat 11 ani si5 luni grupa 1 ,5 ani de grupa 2 si 5 ani si jumatate de grupa speciala de munca. in afara de acesti ani a facut armata 1 an si 4 luni iar dupa ce sa inchis fabrica a mai beneficiat de 1 an somaj.acum va rog frumos mai calculati-mi o data si spuneti-mi cand ar tr sa iasa la pensie? va multumesc pt intelegere.
Pensionare
Vasile_1962
Buna ziua!!Sunt nascut la 21 iul 1962 .Din iulie 1987 lucrez pe platforme petroliere marine respectiv grupa 1 apoi a devenit conditii speciale [deosebite] de ... (vezi toată discuția)