clautugui 
	    	Utilizator

clautugui 
	    	Utilizator	    

ralu1981 
	    	Utilizator

ralu1981 
	    	Utilizator	    

clautugui 
	    	Utilizator

clautugui 
	    	Utilizator	    

BEJ Sahlian  
	    	Executor judecatoresc

BEJ Sahlian  
	    	Executor judecatoresc	    

ralu1981 
	    	Utilizator

ralu1981 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cristinamatyas	                   

Buna seara. As dori sa ma ajute cineva cu un raspuns pe intelesul meu si in vigoare cu noile legi. Situatia este asa: parintii mei au facut cateva credite cu ... (vezi toată discuția)
	                    cristinamatyas	                   

Buna seara. As dori sa ma ajute cineva cu un raspuns pe intelesul meu si in vigoare cu noile legi. Situatia este asa: parintii mei au facut cateva credite cu ... (vezi toată discuția)

fify1	                   

Buna ziua,
In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat ... (vezi toată discuția)
	                    fify1	                   

Buna ziua,
In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat ... (vezi toată discuția)

tandrageorgiana	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare, am consultat trei avocati pana acuma si am obtinut trei solutii diferite la cazul meu, care se prezinta astfel, mi-a decedat ... (vezi toată discuția)
	                    tandrageorgiana	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare, am consultat trei avocati pana acuma si am obtinut trei solutii diferite la cazul meu, care se prezinta astfel, mi-a decedat ... (vezi toată discuția)