avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

Buna ziua,

Pentru un angajat care isi schimba buletinul, in care se modifica adresa acestuia trebuie transmis revisal ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 18:21, 18 Februarie 2013
Daca si-a modificat datele de identificare (nume, domiciliu, stare civila) trebuie transmise in Revisal.

www.avocatnet.ro/content/for...
Puteti sa imi spuenti daca este si un termen de transmitere? Este cumva de 20 zile lucratoare si daca se face ceva act aditional?
In cazul in care se modifca doar seria buletinului sa inteleg ca nu se trasnmite?

Multuemsc

Termenul este de 20 zile lucratoare si nu se face act aditional...
Daca se modifica doar seria si numarul CI nu este necesara modificarea in Revisal...
Multumesc frumos !
Termenul nu este de 20 de zile lucratoare .. verificati mai bine art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 ...

Alte discuții în legătură

Act aditional (carte de identitate) petronel11 petronel11 Trebuie sa i se acorde unui coleg un drept, numai ca are CI expirat. Juristul imi spune ca nu pot sa-i modifica CIM ca are CI expirat. Eu insa sunt de parere ... (vezi toată discuția)
Modificare nume in revisal Elssa Elssa O salariata si-a schimbat numele in urma divortului. Astazi am primit copie de pe buletin. Cum procedez? Fac modificare de nume in revisal cu data de astazi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie? Va multumesc! (vezi toată discuția)