avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

Buna ziua,

Pentru un angajat care isi schimba buletinul, in care se modifica adresa acestuia trebuie transmis revisal ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 18:21, 18 Februarie 2013
Aveti dreptate: termenul este cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare...
De cand se calculeaza acest termen ? de la data emiterii buletin sau de cand il aduce ? Intreb pentru ca pe buletin data emiterii este 31.01.2013 dar l-am primit vineri 15.02.2013?

Multumesc
De la data emiterii noului bulentin - 31.01.2013 - ... se calculeaza termenul de 19 zile lucratoare ...
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sunteti in termen oricum... puteti specifica ca abatere disciplinara in RI al angajatorului neprezentarea in termen de X zile a noului act de identitate pentru a-i responsabiliza si pe angajati si indirect pentru a evita plata amenzilor pentru netransmiterea in termen a Revisal-ului.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Multumesc frumos pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional (carte de identitate) petronel11 petronel11 Trebuie sa i se acorde unui coleg un drept, numai ca are CI expirat. Juristul imi spune ca nu pot sa-i modifica CIM ca are CI expirat. Eu insa sunt de parere ... (vezi toată discuția)
Modificare nume in revisal Elssa Elssa O salariata si-a schimbat numele in urma divortului. Astazi am primit copie de pe buletin. Cum procedez? Fac modificare de nume in revisal cu data de astazi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie? Va multumesc! (vezi toată discuția)