Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

paun anton 
	    	Utilizator

paun anton 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Emicka	                   

Buna ziua, am si eu o nelamurire si sper din suflet sa primesc raspuns la intrebare...pentru inceput sa prezint situatia: eu lucrez ca profesor pe perioada ... (vezi toată discuția)
	                    Emicka	                   

Buna ziua, am si eu o nelamurire si sper din suflet sa primesc raspuns la intrebare...pentru inceput sa prezint situatia: eu lucrez ca profesor pe perioada ... (vezi toată discuția)

nickol8001	                   

Buna,
Offff, nici nu stiu cum sa incep........Am o situatie un pic mai complicata o sa incerc sa explic cat mai pe scurt si corect ca sa ma fac ... (vezi toată discuția)
	                    nickol8001	                   

Buna,
Offff, nici nu stiu cum sa incep........Am o situatie un pic mai complicata o sa incerc sa explic cat mai pe scurt si corect ca sa ma fac ... (vezi toată discuția)

marianavoda	                   

buna seara,va rog nu vreau sa gresesc,daca inchei un contract de munca cu norma de 4 ore,salariata v a putea beneficia de concediu si indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
	                    marianavoda	                   

buna seara,va rog nu vreau sa gresesc,daca inchei un contract de munca cu norma de 4 ore,salariata v a putea beneficia de concediu si indemnizatie de ... (vezi toată discuția)