avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovinieta

buna ziua. am primit un proces verbal prin care am fost instiintat ca am circulat fara rovinieta pe drumurile publice,si am fost amendat cu suma de 250 lei
mentionez ca locuiesc la 3km de oras si trebuie sa circul pe un drum national si nu am stiut ca imi trebuie rovinieta . Vreau sa depun o plingere in instanta deoarece mi se pare nedrept sa platesc,si vreau sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac si daca am sanse de reusita Multumesc
Cel mai recent răspuns: loghinciprian , utilizator 20:27, 18 Februarie 2013
Aveti dreptul sa depuneti plangere contraventionala impotriva PV de contraventie in termen de 15 zile de la data ptimirii acelui PV.
Pentru ca ati circulat pe portiunea de drum in care rovinieta este obligatorie impusa de DRDP, nu cred ca aveti vreo sansa de castig, dar aveti dreptul sa incercati.
Este gratis, nu platiti taxa de timbru.
puteti sa imi spuneti ce motive sa invoc in aceasta plingere, avind in vedere ca pe PV spune ca a fost semnat electronic ,deci nu este semnatura agentului constatator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drumuri nationale/europene in interiorul localitatilor? ionelazibi_94 ionelazibi_94 am fost oprit de politie si mi-a fost intocmit pv de contraventie pentru ca circulam cu luminile stinse si nu aveam nici rovinieta.ma aflam in interiorul ... (vezi toată discuția)
Conteaza domiciliul la obligativitatea rovignietei? mara88 mara88 Locuiesc in orasul Voluntari,judetul Ilfov, si as dori sa stiu daca, pentru a circula pe DN2- Sos, Afumati, care strabate acest oras, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera gropita gropita Buna ziua, Vin cu o intrebare, in speranta ca cineva cunoscator imi poate raspunde. Desi nu am permis de conducere, detin o masina. Legatura intre ... (vezi toată discuția)