Doamna x este casatorita cu domnul y de 20 de ani. In timpul casatoriei au dobandit un apartament pe care l-au vandut si s-au mutat in casa parintilor doamnei x. In acest moment doamna x doreste sa divorteze. Intrebari:
1. Ce drept are domnul y la casa parintilor doamnei x? Mentionez ca parintii doamnei au decedat, dansa fiind unicul mostenitor, dar nu a deschis succesiunea dupa ultimul parinte decedat.
2. Ce se intampla daca doamna x a achizitionat o masina in sistem leasing pt fiica dansei? Mentionez ca fiica este casatorita si plateste ea ratele de leasing. CE SE INTAMPLA CU MASINA IN URMA DIVORTULUI?
Multumesc
Multumesc doamnei avocar pt raspuns. Am uitat sa mentionez ca domnul y nu stie de existenta contracului de leasing, titlarul contractului fiind numai doamna x.
Pentru cristina sandu: Nu va recomand sa ascundeti, nu puteti sti ca mai tarziu asta nu va va costa scump, oricum mai scump ca azi.
Dar nici nu cunosc situatia in amanunt ca sa stiu in ce masura ar fi mai avantajoasa una sau alta dintre solutii.
Asa incat, ori apreciati dv. ori mergeti la un avocat...
Cum se procedeaza pentru evacuarea unui sot din apartament, inaintea pronuntarii divortului. Apartamentul este proprietatea sotiei inaintea casatoriei, dansa a inaintat divortul si acesta se poarta ingrozitor. Care este procedura de a nu mai mai fi nevoita sa locuiasca cu dansul? Multumesc!
In ce consta aceasta procedura si in ce consta?Mentionez ca odata cu casatoria a fost luat in spatiu si cred ca pe buletin are adresa locuintei respective.
Mostenirea
angela ionescu
in cazul in care o doamna(x) cu un copil minor dintr-o casatorie anterioara, cu un frate major, parintii decedati si cu urmatoarele bunuri dobandite inaintea ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenitori
limac
Va prezint un caz : doamna A a divortat , in urma divortului a ramas cu locuinta a carei este proprietara d: dansa s-a recasatorit cu domnul B doamna are ... (vezi toată discuția)