avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect de activitate societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect de activitate societate comerciala

Buna ziua,
As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand obiectul principal de activitate "cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase", iar ca obiecte secundare sa adaug: "cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si a tuberculilor" si "Cultivarea fructelor arbustilor fructiferi, capsunilor, nuciferilor si a altor pomi fructiferi". Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Care sunt codurile CAEN pentru aceste activitati?
2. Pe viitor pe aceasta societate imi pot deschide un magazin cu vanzarea acestor produse?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:32, 19 Februarie 2013
Codurile caen pretabile sunt: 0113 - Cultivarea legumelor si a pepenilor, a radecinoaselor si a tuberculilor; 0125- Cultivarea arbustilor fructiferi, capsunilor, nuciferilor si a altor pomi fructiferi. Puteti fara nicio problema sa va deschideti si un magazin in vederea comercializarii acestor produse. Va recomand ca pentru aceste activitati sa va infiintati o PFA sau o intreprindere individuala. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Functionari publici japan19 japan19 Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie care are ca obiect de activitate următoarele activităţi codificate: - Diviziunea 72-Cercetare dezvoltare, ... (vezi toată discuția)
Pfa ferma legumicola scorus69 scorus69 Buna ziua va rog daca puteti sa mi raspunde ti vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene ce coduri caen ... (vezi toată discuția)