avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistraturã august 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistraturã august 2013

Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam?
Tehnic Clara are dreptate. Eu invat penal dupa Udroiu, Mitrache si Bulai iar procedura penala dupa Udroiu si Neagu. La civil am un ncc adnotat plus institutii de drept civil Boroi, contracte Stanciulescu si obligatii pop. Procedura civila inca nu, astept mai multi autori pe noua procedura...poate Boroi.
Eu ma gandeam sa merg la penal si proc. pen dupa fisele lui Udroiu si la civil dupa Institutii de dr civ de Udroiu si Stanciulescu, ultima carte aparuta in nov 2012. Asta dupa ce voi sti codurile ca pe o rugaciune, sper. La proc civ mai astept sa vad ce apare, dar pana atunci codul va fi baza.
Vezi insa ca nu sunt suficiente doar fisele. Le am si eu pe toate dar trebuie completate pe ici colo cu tratatele. La civil cred ca vroiai sa spui in loc de Udroiu....Boroi?:)
Da, ai dreptate. Boroi in loc de Udroiu. Acum ai fost la concurs? Daca da, ce ai facut bine si ce nu au ai facut bine referitor la pregatire.
clara_vidori a scris:

Da, ai dreptate. Boroi in loc de Udroiu. Acum ai fost la concurs? Daca da, ce ai facut bine si ce nu au ai facut bine referitor la pregatire.


Nu am participat. Vezi ca sunt multi prin zona care au participat insa.

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)