Carmen Jurubita 
	    	Contabil

Carmen Jurubita 
	    	Contabil	    

inspectorSSM 
	    	Utilizator

inspectorSSM 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Andmar	                   

Bună ziua! Sunt însărcinată în 19 săptămâni. De când am anunțat la serviciu ca sunt  însărcinată, șefii mei și-au schimbat comportamentul ... (vezi toată discuția)
	                    Andmar	                   

Bună ziua! Sunt însărcinată în 19 săptămâni. De când am anunțat la serviciu ca sunt  însărcinată, șefii mei și-au schimbat comportamentul ... (vezi toată discuția)

bianchina18	                   

Ma aflu in urmatoarea situatie, acum o saptamana am aflat ca sunt insarcinata si am avut hemoragie chiar in ziua in care mi s-a confirmat sarcina iar medicul ... (vezi toată discuția)
	                    bianchina18	                   

Ma aflu in urmatoarea situatie, acum o saptamana am aflat ca sunt insarcinata si am avut hemoragie chiar in ziua in care mi s-a confirmat sarcina iar medicul ... (vezi toată discuția)

emillius	                   

Buna ziua!
Gasesc pe undeva un model de adeverinta/scrisoare de sarcina cu risc eliberata de catre medicul de familie?
Sau cum ar trebui sa \"sune\"? ... (vezi toată discuția)
	                    emillius	                   

Buna ziua!
Gasesc pe undeva un model de adeverinta/scrisoare de sarcina cu risc eliberata de catre medicul de familie?
Sau cum ar trebui sa \"sune\"? ... (vezi toată discuția)