ce trebuie sa fac daca nu mai primesc somaj,nu mi-am gasit de lucru si am nevoie sa-mi fac investigatii medicale.mai beneficiez de gratuitate k atunci cd. lucram?
nu am nici un venit;sotul in schimb lucreaza.
In acest caz sunt aplicabile prevederile art. 259 alin. 7 lit. c din Legea 95/2006:
c) sa achite atat contributia legala lunara si obligatiile fiscale accesorii prevazute la lit. b) pentru perioada in care au realizat venituri impozabile, cat si contributia legala lunara, precum si majorarile de intarziere prevazute la lit. a) sau, dupa caz, obligatiile fiscale accesorii, pentru perioada in care nu au fost realizate venituri impozabile pe o perioada mai mare de 6 luni. Aceasta prevedere se aplica situatiilor in care in cadrul termenelor de prescriptie fiscala exista atat perioade in care s-au realizat venituri impozabile, cat si perioade in care nu s-au realizat astfel de venituri. In cazul in care perioada in care nu s-au realizat venituri impozabile este mai mica de 6 luni, se achita contributia legala lunara proportional cu perioada respectiva, inclusiv majorarile de intarziere si obligatiile fiscale accesorii, dupa caz.
Asigurare medicala ?
lucyfer
Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : mama mea sufera de mai multe afectiuni si,de anul trecut,dupa decesul tatalui meu,am renuntat la ... (vezi toată discuția)