avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... URGENT va rog - modificare prevederi proces-verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

URGENT va rog - modificare prevederi proces-verbal

Am urmatoarea situatie : la o primarie , in baza unor procese-verbale de punere in posesie, li s-a atribuit teren tinerilor, conform Legii nr.15/2003 . A fost singurul act prin care au intrat in posesia terenurilor . NU au fost intocmite contracte . Acum , vrem sa modificam termenul in care poate sa-si obtina autorizatia de construire , in sensul ca , celor care nu au construit intr-un an (asa cum prevede Legea 15/2003) , li se mai acorda inca un termen de 9 luni in care sunt obligati sa obtina autorizatia de construire . Ce act trebuie incheiat cu acestia ? Noi am facut acte aditionale la procesele-verbale de punere in posesie !!??. Este corect? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 sanduatina sanduatina Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am gasit un teren aflat in posesia unor tineri in baza Legii 15/2003 - acordarea de terenuri pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 mariana_d mariana_d Buna ziua, In baza Legii 15/2003 am primit in data de 12.01.2009 un lot de teren (300mp) pentru construirea unei locuinte. Conform legii si precizarilor ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)