avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taxe salariat in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taxe salariat in strainatate

Buna ziua,
Sunt nou pe forum si am nevoie de sfaturi.
In cazul in care ma angajez in Slovacia pe o perioada nedeterminata cu contract de munca ce se intampla cu toate taxele care le datorez (impozit, CAS etc.)? Unde le voi plati? Mentionez ca locul de munca va fi in strainatate.
Referitor la vechimea in munca, ce se intampla cu ea, merge inainte? Dar calcularea pensiei cum se va face, va tine seama de perioada lucrata in strainatate, in momentul in care revin in tara?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 25 Februarie 2013
C.i.m. cu ce angajator va fi semnat?
freeelis a scris:

C.i.m. cu ce angajator va fi semnat?


Cu o companie multinationala care are o fabrica in Slovacia.
Compania multinationala are sediul in tara sau in Slovacia ? ... intrucat sunt legislatii diferite la care se vor aplica si Directivele Europene in materie ...
freeelis a scris:

Compania multinationala are sediul in tara sau in Slovacia ? ... intrucat sunt legislatii diferite la care se vor aplica si Directivele Europene in materie ...


Compania (din domeniul Automotive) este din Italia si are fabrici in mai multe tari din Europa, intre care si in Slovacia.
Daca c.i.m. este incheiat cu societatea italiana , taxele se vor achita de catre aceasta societate potrivit legislatiei italiene ... la terminarea perioadei de activitate, dvs va trebui sa obtineti formularul E 207 „Certificat privind cariera de asigurat” ...

Alte discuții în legătură

Perioada lucrata in italia oneone082 oneone082 Buna ziua..Am lucrat cativa ani in Italia cu documente in regula.Ce demersuri trebuiesc facute pentru a obtine documentele necesare la dosarul de ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru pesoane aflate in strainatate alessiacristina alessiacristina s dori sa stiu, pentru socrul meu, care este in spania rezident, cum poate proceda si carei autoritati trebuie sa i se adreseze, in cazul in care doreste ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei in romania pentru anii lucrati in strainatate Sziv Sziv Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: La calculul pensiei in Romania se iau in considerare contributiile efectuate in strainatate? Daca ... (vezi toată discuția)