Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

viktorV 
	    	Utilizator

viktorV 
	    	Utilizator	    

viktorV 
	    	Utilizator

viktorV 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 viktorV	                   

Am fost concediat verbal, de angajatorul meu, in 30.04.2009. Nu mi s-a inmanat nici o decizie de concediere. Nici un preaviz. Nu mi s-a imputat nimic, legat de ... (vezi toată discuția)
	                    viktorV	                   

Am fost concediat verbal, de angajatorul meu, in 30.04.2009. Nu mi s-a inmanat nici o decizie de concediere. Nici un preaviz. Nu mi s-a imputat nimic, legat de ... (vezi toată discuția)

nimar	                   

Buna ziua,
 In cursul anului 2010 agajatorul X emite o Decizie de incetare a C.I.M.-ului salariatului Y in temeiul art.55 lit.b Codul Munii - [b][i]cu ... (vezi toată discuția)
	                    nimar	                   

Buna ziua,
 In cursul anului 2010 agajatorul X emite o Decizie de incetare a C.I.M.-ului salariatului Y in temeiul art.55 lit.b Codul Munii - [b][i]cu ... (vezi toată discuția)

ghita 75	                   

daca un angajat a fost disponibilizat pe motiv de desfintare a postului,si in cele 20 zile de preaviz isi gaseste un alt loc de munca,angajatorul este obligat ... (vezi toată discuția)
	                    ghita 75	                   

daca un angajat a fost disponibilizat pe motiv de desfintare a postului,si in cele 20 zile de preaviz isi gaseste un alt loc de munca,angajatorul este obligat ... (vezi toată discuția)