avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita sau propire pe salariu ?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita sau propire pe salariu ?

buna ziua, am o intrebare. poate o asociatie de locatari ( nu de proprietari) sa castige in instanta si sa treaca la executarea silita pentru recuperarea restantelor ?. conform legilor in vigoare poate face acest lucru ? din moment ce eu sunt proprietar si nu chirias intr-un imobil. din cate am mai auzit, asoc.de locatari nu pot functiona ca asoc. de propietari fiindca nu au cadrul legal, juridic. iar daca totusi se ajunge la un proces castigat de asociatie, instanta poate avea in vedere si modul de recuperarea restantelor ? altul de cat cel prin executare silita ? din moment ce sunt salariat, poate invoca recuperarea prin propire pe salariu ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 11:11, 21 Februarie 2013
Poprirea este o forma a executarii silite, deci nu se poate popri salariul in afara cadrului executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc sau scoatere la licitatie? val3ros val3ros buna ziua...va rugam sa ne lamuriti cu privire la o situatie atipica... un locatar din blocul nostru a inregistrat datorii multe la plata intretinerii drept ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari andreica1 andreica1 Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)
Restante furnizori grigorevasile58 grigorevasile58 Buna seara, asociatia a fost data in judecata de catre un furnizor si acesta a apelat la executorul judecatoresc pentru recuperarea debitului. Executorul cere ... (vezi toată discuția)