avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Lucrare de imbunatatire funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Lucrare de imbunatatire funciara

buna ziua,

se presupune o autorizatie de constructie pentru lucrare de imbunatatiri funciare daca am indreptat un sant de scurgere a apelor, care avea un traseu neliniar si aflat pe terenul proprietate personala?
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
cata_t, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie.... feeliss feeliss buna. ma poate ajuta cineva sa -mi spuna daca pt a face dintr-un sant simplu [asa e acum] un fel de parcare , adica sa pun tuburi pt sa se scurga apa de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru podet ContSters466423 ContSters466423 Buna, Doresc sa construiesc un podet de acces de la drumul public la terenul meu, peste santul de scurgere a apei. Am nevoie de autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)
Servitute? nicu_dulcesti nicu_dulcesti buna ziua,locuinta mea se afla pe un teren,intravilan, curti constructii plus gradina, in aval de drumul national.In 1966 s-au facut lucrari de modificare ... (vezi toată discuția)