avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie....

buna. ma poate ajuta cineva sa -mi spuna daca pt a face dintr-un sant simplu [asa e acum] un fel de parcare , adica sa pun tuburi pt sa se scurga apa de ploaie si sa pun beton deasupra peste tuburi si pana in gardul meu in total lat de 3-4 m iar lung de vreo 40m, imi trebuie autorizatie de constructie??? si daca da aveti ideee cat costa si in cat timp se obtine??? si de unde???
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:45, 23 August 2010
Da, trebuie. La primarie, serviciul Acord unic.
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
elena138, utilizator
Aceasta "constructie" nu se afla pe terenul dv, ci pe al primariei....Autorizatia de constructie se emite doar pe terenuri pe care dv. sunteti proprietar, concesionar...etc.
Cred ca un fel de autorizatie este necesara, trebuie sa intrebati la Primarie, Administratia Domeniului Public:-/
Insa ma indoiesc ca va fi aprobata o lucrare de asa amploare , dat fiind necesitatea evacuarii rapide a apei de ploaie in situatii extreme(vezi inundatii). Montarea de tuburi ar limita capacitatea acestui"sant"!
Corect. Nu este proprietar pe teren. Indiferent cine ar fi proprietarul, nu e dumnealui. Deci nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli, vecin miki3 miki3 Avem o problema cu noii vecini. Relatez putin situatia: in aceasta primavara a fost vanduta casa din vecinatatea noastra(din fata casei noastre) la 2 persoane ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru podet ContSters466423 ContSters466423 Buna, Doresc sa construiesc un podet de acces de la drumul public la terenul meu, peste santul de scurgere a apei. Am nevoie de autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)