avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns CJPC la o reclamatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns CJPC la o reclamatie

Buna ziua,

Am scris cu ceva timp in urma despre o sesizare adresata Protectiei Consumatorilor in 2011 referitor la o usa metalica exterior pe care am cumparat-o cu piese lipsa.
Astazi, am primit un raspuns oficial, care m-a ''dat pe spate''(scuze pt. expresie, dar alta nu imi vine in minte), citez:
''Prin documentul la sediul CJPC, s-a stabilit ca in termen de 30 zile din...sa primiti contravaloarea produsului.
Avand in vedere cele prezentate este necesar sa puneti la dispozitie usa demontata pentru a primi contravaloarea urmand a comunica operatorului economic data disponibilitatii usii, in vederea primirii contravalorii."
Adica s-o demontez eu si s-o duc la magazin? Doar i-am platit ca s-o monteze cum trebuie(50 Ron) si mi-au luat si usa metalica veche?
Ce sa pun la apartament in loc pana primesc banii ca sa imi cumpar alta usa?
Astept un raspuns/o sugestie.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: greta2 , utilizator 15:53, 21 Februarie 2013
Ce ati cerut in reclamatie?
Sa vi se repare usa, sa vi se inlocuiasca sau sa vi se restituie banii?
Inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii.
Nu am primit certificat de garantie si nici nu a fost incheiat proces verbal de montare a usii.

Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
Ares-3, moderator
Discutati cu cei de la firma, incercati sa va intelegeti cu ei sa va inlocuiasca usa si sa si-o ia pe inapoi pe asta.
Nu pot sa apreciez ce sanse ati avea sa fie de acord pentru ca probabil dispozitia ANPC nu le-a convenit - as zice ca mici :)

O varianta ar fi sa va cumparati o alta usa, pentru ca banii pe asta defecta ii veti primi in mod sigur. Cand o veti monta pe cea noua, o duceti pe asta la magazin si vi-i recuperati.

:offtopic:
Timp de 30 de minute dupa ce publicati un mesaj, aveti posibilitatea sa il completati / corectati folosind butonul Editeaza. Evitati, va rog, postarea de mesaje consecutive in interiorul acestui interval. Multumesc.
Va multumesc pt. raspuns
Sper sa va fie de folos...

Alte discuții în legătură

Un sfat - usa metalica livrata cu parti lipsa greta2 greta2 Cu ceva timp in urma, am cumparat o usa metalica exterioara, defecta, in sensul ca prin locul in care intra yala, la tocul din dreapta, se vede zidaria, mai ... (vezi toată discuția)
Garantie produs casnic Cosmin_Niculae Cosmin_Niculae Am achizitionat un mixer de la un magazin de specialitate, i s-a facut proba in prezenta mea dar ajungand acasa si probandu-l inca o data am constatat ca ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)