avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formularul E101
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formularul E101

Bună, numele meu este mihaela şi aş dori să ştiu de la cine trebuie să cer formularul E101,soţul meu a lucrat în Germania 4 ani cu o firma din Ro şi acum îmi trebuie acest formular pt alocaţia copilului şi nu ştiu de unde să îl iau, vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 21 Februarie 2013
E1`01 nu mai exista ... in prezent, se foloseste formularul A1 care se obtine de la Casa Nationala de Pensii Publice ...

Pentru alocatia copilului unde va solicita acest formular?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular e101 garyde garyde daca sunt persoana fizica cum potsa scot formularul e101 imi trebuie sa imi pot face angajarea in germaniasi nu stiu cum sa procedez. (vezi toată discuția)
Legea e101 este obligatorie pt munca in constructii metalice mihaelacostic mihaelacostic As vrea sa stiu daca am nevoie de acel dosar e101 pt a duce la munca echipa de baieti in Austria si Germania pt a lucra in domeniul constructiilor metalice,si ... (vezi toată discuția)
Vechime munca din strainatate IoanaDana IoanaDana Buna ziua, am lucrat in Portugalia pentru un an de zile, cu contract de munca, va fi acest an considerat sau nu ca si vechime in munca in Romania? De asemenea, ... (vezi toată discuția)