avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... recuperare sume concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

recuperare sume concedii medicale

In anul 2012 o institutie publica are de recuperat de la Casa de sanatate c/v concedii medicale . S-au depus lunar documentatiile pt recuperarea sumelor . Luna aceasta s-au recuperat o parte din sume. Care sunt pasii pt inregistrarea in contabilitate a sumelor recuperate? La finele anului trecut sumele au fost evidentiate in soldul debitor al contului 4317. Sumele pot fi utilizate anul acesta? Mentionez ca este vorba de o institutie de invatamant preuniversitar.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:07, 22 Februarie 2013
Incasarea sumelor decontate de casa de sanatate : 5121=4317.
Sigur ii puteti folosi intrucat anul trecut ati platit din veniturile dvs(proprii sau subventie de la primarie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contributii platite in plus, dupa depunere bilant 2007 sandam sandam Buna seara, tuturor! Va solicit sprijinul in urmatoarea speta: O microintreprindere beneficiaza in anul 2007 de subventia acordata cf. art.80 Legea 76/2002 ( ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila linie de credit marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com O SC a contractat o linie de credit.Este prima luna cind am un extras de cont aferent acestea si nu sint sigura daca am gindit bine operatiunile ce se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare recuperare banii concediu medical ContSters138151 ContSters138151 cum pot sa inregistrez in contabilitate banii recuperatii de pe concediile medicale? (vezi toată discuția)