avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... verificare scuter
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

verificare scuter

Este obligatorie efectuarea verificarii ITP pentru scutere cu capacitatea de 50 cm3?
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 14:39, 22 Februarie 2013
mai nou....cam da ! este incadrat ca moped care se coduce cu permis ! curand ,cred ca va fi nevoie si de asigurare !!!
Si pana acum trebuia asigurare.
rares85 a scris:

Si pana acum trebuia asigurare.

sincer nu stiu , dar vad ca fiind normal sa se ceara si asigurare din moment ce poate circula in buna regula pe drumurile publice ! nu au fost putine cazuri in care au fost implicare astfel de mopede , si s-au lasat cu distrugeri la automobilelor , care , au fost platite din buzunar , nicidecum reparate pe polita de asigurare !

eu vad ca fiind un lucru normal sa se introduca si ITP si asigurare pentru mopede !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie auto inmatriculate primarie ariana03 ariana03 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista ceva prevederi legale actuale, prin care sa existe obligativitatea autovehiculelor inregistrate la primarie de a avea ... (vezi toată discuția)
Conducere auto fără acord proprietar. bună ziua, ma confrunt cu următoarea situatie: in luna octombrie ... misu07 misu07 Bună ziua, Ma confrunt cu următoarea situatie: In luna Octombrie a anului trecut am dus mașina la un service într-un oraș apropiat localității de ... (vezi toată discuția)
Probleme casco cuprasuper cuprasuper buna ziua!am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,mi-am cumparat o masina si cum era normal i-am facut casco intr-o zi nefericita am avut un eveniment ... (vezi toată discuția)