avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Exploatare balastiere - avize necesare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Exploatare balastiere - avize necesare

Buna ziua!
As dori sa stiu de ce avize am nevoie pentru a obtine permisul de exploatare balastiere? Am nevoie de un raspuns de la o persoana specializata sau care a obtinut acest permis. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 12:08, 22 Februarie 2013
buna ziua ,

sub ce forma vrei sa exploatezi balastiera ? poti primi raspunsuri mai sigure de la A.N.R.M.

Am intrat pe site-ul A.N.R.M. doar ca acolo nu scrie nimic de avize.

pai asta am intrebat , sub ce forma vrei sa exploatezi balastiera !!!

Citeste aici:
[ link extern ]

[Editat - Citeaza mesajul anterior, incalca 2.6 din Regulament + Copy - paste fara indicarea sursei, incalca 2.7 din Regulament - in textul copiat scria clar: Continutul si aspectul site-ului sunt proprietatea Indaco Systems. Cititi Regulamentul forumului, va rog inca o data, multumesc!]
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - publicare articole pe site de cãtre utilizatori alexandrugabi alexandrugabi Buna seara, Sunt in dilema, iar sfatul dumneavoastra m-ar ajuta foarte mult. Dezvolt un site web care in timp a crescut, este practic o comunitate de ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt admin teoma teoma Se poate face ceva ca textele postate pe forum sa poata fi copiate SELECTIV, nu la gramada, cum se poate face acum? De exemplu, n-as putea copia numai ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru al doilea copil tutu12 tutu12 ..pentru recalcularea si ..stabilirea pensiei alimentare pentru cel de-al doilea copil , care este salariul care se ia in calcul tindu-se cont ca tatal ... (vezi toată discuția)