Francisc Gerber 
	    	Avocat

Francisc Gerber 
	    	Avocat	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Art. 11. - (1) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale individuale, cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea de catre autoritatea publica locala a modificarilor constructive, fara a pune in pericol integritatea structurala a cladirii sau a altor proprietati individuale.
(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari.
.................
Art. 17. - Daca proprietarul unui apartament ori spatiu sau oricare alta persoana care actioneaza in numele sau provoaca daune oricarei parti din proprietatea comuna sau unui alt apartament ori spatiu, respectivul proprietar sau respectiva persoana are obligatia sa repare stricaciunile ori sa plateasca cheltuielile pentru lucrarile de reparatii.
Art. 18. - In cazurile in care in cladirile de locuinte unul dintre proprietari sau chiriasi impiedica, cu buna-stiinta si sub orice forma, folosirea normala a cladirii de locuit, creand prejudicii celorlalti proprietari ori chiriasi, dupa caz, proprietarii sau reprezentantul legal al acestora pot solicita instantei sa hotarasca masurile pentru folosirea normala a cladirii, precum si plata daunelor.
 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rmarius	                   

As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)
	                    rmarius	                   

As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)

Cris D.	                   

Buna seara.
As dori sa stiu in ce conditii pot construi un perete de rigips cu usa metalica pentru a delimita doua apartamente de restul palierului.
Daca ... (vezi toată discuția)
	                    Cris D.	                   

Buna seara.
As dori sa stiu in ce conditii pot construi un perete de rigips cu usa metalica pentru a delimita doua apartamente de restul palierului.
Daca ... (vezi toată discuția)

Ana Hetruc	                   

Bună seara! Locuiesc la demisol intr-un bloc care nu este AP nici AL , tevile comune de apa sunt ranforsate cu scoci, sunt ruginite și abia așteaptă sa ... (vezi toată discuția)
	                    Ana Hetruc	                   

Bună seara! Locuiesc la demisol intr-un bloc care nu este AP nici AL , tevile comune de apa sunt ranforsate cu scoci, sunt ruginite și abia așteaptă sa ... (vezi toată discuția)