avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii coduri CAEN 5520 pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii coduri CAEN 5520 pentru PFA

Buna ziua!Va rog sa-mi spune-ti daca pentru codul CAEN 5520,adica facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata,este nevoie de autorizatia PSI pentru PFA.Am nevoie de raspuns urgent.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)
Diferentiere cod caen: 5520/6820 gigipinciuc gigipinciuc 5520 = facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata; 6820 = inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliareproprii sau inchiriate. Am ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica SF SF spuneti-mi va rog care este noua clasificare CAEN pentru pensiune agroturistica . eu am depus pentru autorizare la mediu codul 5520 si ei sustin ca ar trebui ... (vezi toată discuția)