avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contecios administrativ in materie funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contecios administrativ in materie funciara

Se poate exercita acţiune pe contecios administrativ privind o hotarâre/propunere de amplasament a unei suprafeţe de teren de către comisia locală de fond funciar cu încălcarea art.10 din H.G. nr.890/2005.
Mai exact,am o sentinţă civilă definitivă şi irevocabilă în care am reconstituit dreptul de proprietate asupra unui teren,în care este stabilit şi amplasamentul prin expertiza tehnică judiciară de specialitate(topo-cadastru) parte integranta din sentinţă,însa comisia locală de fond funciar refuză propunând alt amplasament asta în condiţiile în care am în posesie continua,publică,netulburată,neviciată acest teren.Deci,conf.art.10 din H.G. nr.890/2005 acest amplasament este posibil,este liber,mai mult este în posesie!

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)
Fond funciar primaria certeze primaria certeze In ce termen poate fi atacata o Hotarare a Comisiei Judetene de fond funciar prin care a respins cererea unei comune de retrocedare a unei suprafete de teren? ... (vezi toată discuția)