themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

plai 
	    	Utilizator

plai 
	    	Utilizator	    

buna.as dori si eu o lamurire la aceasta situatie.bunica mi a vandut mie casa si terenul cu contract de vanzare cumparare.problema este ca in aceasta locuinta locuieste si un unchi de al meu.unchiul ca fiind fiul bunici are dreptul la mostenire.cand am facut contractul de vanz.cump. dansul a fost de acord doar cu o singura conditie [ca el sa locuiasca acolo pana la deces,ADICA ARE DREPT DE UZUFRUCT VIAGER ]si dupa decesul lui eu sa devin propietar de drept.PROBLEMA ESTE CA EL LOCUIND LA UN LOC CU BUNICA AI FACE VIATA GREA[O BATE ,O JIGNESTE].EU IN ACEASTA SITUATIE CE POT SA FAC. AJUTATIMA.VA ROG MULT.
 Ciprian Maftei 
	    	Consilier juridic

Ciprian Maftei 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Alexandrugh	                   

Bună seara bunica mea are deep de uzufruct cu mama, sa stea în casa cât trăiește dar bunica a renunțat și a plecat la fratele ei 
Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandrugh	                   

Bună seara bunica mea are deep de uzufruct cu mama, sa stea în casa cât trăiește dar bunica a renunțat și a plecat la fratele ei 
Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)

flodin47	                   

Eu si sotia mea beneficiem de uzufruct viager ,locuim pe aceiasi scara inpreuna cu nepoata mea care este nudul propietar.Intrebarea mea esete;Pot sa ma mut in ... (vezi toată discuția)
	                    flodin47	                   

Eu si sotia mea beneficiem de uzufruct viager ,locuim pe aceiasi scara inpreuna cu nepoata mea care este nudul propietar.Intrebarea mea esete;Pot sa ma mut in ... (vezi toată discuția)

nenea toto	                   

dupa moartea mamei a ramas o mostenire mie si fratelui meu pe care vrem sa o dam baiatului cel mic al fratelui .Noi vrem cu donatie ,iar el vrea cu act de ... (vezi toată discuția)
	                    nenea toto	                   

dupa moartea mamei a ramas o mostenire mie si fratelui meu pe care vrem sa o dam baiatului cel mic al fratelui .Noi vrem cu donatie ,iar el vrea cu act de ... (vezi toată discuția)