avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societatea care m-a disponibilizat intra in lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societatea care m-a disponibilizat intra in lichidare

Buna ziua !Societatea care m-a disponibilizat nerespectand CCM in vigoare, a pierdut procesul intentat de mine definitiv si cu executare .Am apelat la executor judecatoresc pentru exucutare silita ,dar societatea grabeste operatiunile de lichidare. Intrebare :mai pot recupera drepturile banesti care-mi revin in urma procesului castigat ? Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale ale fostilor angajati la o unitate care este in faliment tanta.rosca tanta.rosca Fiind disponibilizata in 2007 ,in anul 2008 am dat unitatea in judecata pentru drepturi salariale pe care nu le-am primit in perioada cat am fost ... (vezi toată discuția)
Sunt oare afectat de lichidarea societatii ? simiviorel simiviorel Am fost disponibilizat si neplatit,am castigat in instanta definitiv si executoriu ,am apelat la executor judecatoresc ,a pus sechestru pe anumite bunuri ale ... (vezi toată discuția)
Mare dilema : ordinea si rangul creantelor "accesorii" in tabelul creantelor? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua tuturor! Societatea la care am lucrat ne-a disponibilizat, fara a ne achita salariile compensatorii cuvenite!am fost nevoiti sa ne adresam instantei ... (vezi toată discuția)