avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am achizitionat recent o masina care a fost in leasing cu nr gen B121324..masina a fost cumparata in 2006 si inmatriculata cu numere definitive dupa 2007.proprietarul mia spus ca taxa a fost platita insa la autoritatea competenta miau spus ca nu figureaza dar ar putea sa fie o eroare de la ei si sa le duc chitanta...proprietarul mia spus ca o cauta si imi va inmana chitanta.este posibil ca taxa sa nu fi fost platita atunci?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:51, 25 Februarie 2013
Daca proprietarul nu gaseste chitanta, sa mearga si la Serviciul Inmatriculari sa ceara o copie de la dosarul auto. Daca a fost leasing, taxa de poluare putea fii platita de firma de leasing( stiu ca exista ceva legat de firmele de leasing). Probabil ca ar trebui sa cautati la Administratia Financiara, nu pe numele vanzatorului, ci pe numele firmei de leasing.

Daca nu platea, nu putea sa o inmatriculeze masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare - adeverinta falsa cristina1328 cristina1328 Buna seara! Am cumparat o masina renault laguna 2 an 2002 motor 1,9dci inmatriculat in romania pentru prima data la data de 12,01,2008 primul proprietar fiind ... (vezi toată discuția)
Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)