avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

buna ziua.am si eu o intrebare copilul meu sa nascut pe 12.06.2011 si pe data de 1.09.2011 am bagat actele pt indemnizatie de copil(prenatalul)pt 2 ani de zile si vreau sa va intreb pana cand iau prenatalul pana cand copilul implineste 2ani sau pana la 1.09.2013ms(.precizez ca prenatalul il ia sotul meu k eu nu m-am incadrat si ca perioada dintre 12.06.2011si 01.09.2011 eu am fost in concediu medical si de aceia sotul nu a putut baga actele mai devreme)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:53, 6 Martie 2013
sotia a terminat concediu medical de maternitate la 30august2011 si de aceea eu am bagat actele la 1sep 2011 pt k mai devreme nu mia dat voie
deci pana la ce data iau?
1. Daca puneti intrebarea din nou inseamna ca nu ati cititi cu atentie textele de lege evidentiate in mesajele anterioare.

2. Daca ati optat pentru CCC pana la 2 ani veti primi indemnizatie pentru CCC pana inclusiv in ziua de 12.06.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii alinaniku alinaniku Buna!Am si eu 2 intrebari 1. sunt insarcinatain 7 luni si pe 15 august fac un an de cand sunt angajata la firma respectiva...dak nasc dupa 15 august pot sa iau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc MisuMiha MisuMiha Buna ziua. Nelamuririle mele sunt legate de concediul prenatal/postnatal si indemnizatia de crestere a copilului. Povestea mea pe scurt este ... (vezi toată discuția)
126 de zile concediul de maternitate si indemnizatia pentru ccc trascaelena trascaelena Am intrat in concediul prenatal in data de 15 februarie 2012,am nascut la data de 24 martie 2012,adica am avut doar 38 de zile de concediu inainte de a ... (vezi toată discuția)