avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,
bunicul fiului meu, decedand, a lasat o suma de bani pe care familia a impartit-o la 4, cate o parte la fiecare din cei 3 copii+ 1 parte bunicii, unul dintre cei 3 copii fiind tatal fiului meu de care am divortat in urma cu 22 de ani. Intrebarea ar fi urmatoarea: fiului meu i se cuvine de drept o cota parte din suma respectiva? La modul general, ce drepturi are fiul meu asupra bunurilor bunicilor ei?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:10, 25 Februarie 2013
Niciun drept daca tatal lui traieste.
Daca nu traieste, ia suma ce i s-ar cuveni tatalui.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire danielbotezatu danielbotezatu Buna, Am o intrebare legata de dezbaterea mostenirii. Bunicii au avut doi baieti, fiecare cu cate 5 copiii. Au murit in ordinea asta: bunica, unchiul si ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune costelpandele costelpandele Buna ziua in urma cu multi ani a murit bunicu ramanand sotia cu doi copii s-a deschis succesiunea unul din copii a renuntat la partea lui ramanand sotia si cu ... (vezi toată discuția)