fcamy a scris:
Buna dimineata. Avem un salariat care a fost concediat in baza art.65 din Codul Muncii, avand in vedere desfiintarea locului de munca. Acesta a actionat unitatea in judecata solicitand anularea deciziei de concediere, reincadrarea pe post si plata tuturor drepturilor salariale de la concediere si pana la reincadrare, precum si acordarea bonurilor de masa.
Salariatul a obtinut hotarare definitiva si irevocabila si a depus o cerere la institutie prin care solicita reincadrarea si plata drepturilor cuvenite.
Mentionez ca, pe perioada litigiului a fost angajata la o alta unitate. Stiam ca atunci cand lucrezi in alta parte pe parcursul litigiului , unitatea care a fost obligata la reincadrare unei foste salariate achita doar diferenta dintre venitul avut la unitatea care reincadreaza si cel avut in perioada in care a lucrat in perioada litigiului.
Va multumesc
fcamy,
Care este concluzia la care ati ajuns cu privire la: "Mentionez ca, pe perioada litigiului a fost angajata la o alta unitate. Stiam ca atunci cand lucrezi in alta parte pe parcursul litigiului , unitatea care a fost obligata la reincadrare unei foste salariate achita doar diferenta dintre venitul avut la unitatea care reincadreaza si cel avut in perioada in care a lucrat in perioada litigiului. "
Se da salariul pentru intreaga perioada sau diferenta doar ?
Dar cu privire la bonurile de masa ? In hotararea mea scrie: " să îi plătească acesteuia despăgubiri egale cu salariile indexate majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatoarea de la data concedierii şi până la data reintegrării efective.
M-am interesat si unii zic ca intra bonurile, altii ca nu. Nu stiu ce sa mai cred.