avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

angajata firmei pe numele careia s- achizitionet semnatura electronica , se pensioneaza.Avand in vedere ca ea nu poate sa lucreze fiind in pensie anticipata , ce se intampla cu semnatura electronica cumparata pe numele ei ?. Poate sa foloseasca in cadrul firmei , altcineva cu acordul scris al pesoanei pe numele careia este emisa semnatura electronica. Ce este de facut ? Trebuie acizitionat o alta semnatura electronica ?
Cel mai recent răspuns: fifi53 , utilizator 11:41, 26 Februarie 2013
O semnătură digitală reprezintă o informaţie care îl identifică pe expeditorul unui document, ori dacă titularul semnăturii digitale nu mai transmite efectiv documentele semnătura nu este valabilă. Cu privire la un eventual acord de utilizare a semnăturii de către o altă persoană apreciez că nu este corect şi nici legal, gândiţi-vă la faptul că titularul semnăturii electronice şi-ar asuma ceea ce se transmite sub semnătura lui, responsabilitatea revenindu-i în totalitate.
Părerea mea este să achiziţionaţi o altă semnătură electronică pe numele unei persoane care are o mai mare stabilitate în societate, spre exemplu asociat, administrator, director etc.
tb sa achizitionez pe numele contabilei care face declaratiile , altfel suntem in ac situatie ca si cu semnatura actuala , tb sa raspunda administratorul , directorul pt decl facuta de contabila noua ?, care nu stiu cat de stabila o sa fie , macar pe perioda de proba ar trebui o solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Am un certificat digital. cum pot semna declaratiile pentru alte firme? oviiul oviiul daca am un certificat digital si semnatura electronica pentru o firma ce pasi trebuie sa urmez sa pot semna si declaratiile pentru alte firme (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)