avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fila CEC fara disponibil in cont
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fila CEC fara disponibil in cont

Am lasat o fila cec ca garantie unui colaborator iar acum ii datorez o suma de bani pe care nu o am...el m-a anuntat ca baga fila CEC pentru a isi recupera datoria. Daca eu nu am bani in cont care sunt consecintele?
Cel mai recent răspuns: ContSters185493 , utilizator 16:05, 26 Februarie 2013
tot nasol....indiferent de situatie , trebuie sold in banca ! se numeste inselaciune...sau ceva asemanator ...
vorbiti cu respectivul sa va pasuiasca , sau eliberati alta file cec , de data asta la termen, dar sa va inapoieze pe cea eliberata anterior !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec blecota blecota Daca am garantat cu o fila CEC pentru o colaborare si acum am o datorie la partener, in cazul in care baga fila CEC si eu n-am bani in cont....care e ... (vezi toată discuția)
B.o. garantie anca.m anca.m Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)
Diferenta si asemanarea intre o fila cec si un bilet la ordin elena cailean elena cailean buna ziua. intrebarea mea este: ce asemanari si deosebiri sunt intre emiterea catre furnizori de file de cec, si cea de bilete la ordin. eu platesc ... (vezi toată discuția)