avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Achizitionare serviciu fara factura = teapa. Cum pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Achizitionare serviciu fara factura = teapa. Cum pot proceda?

Buna ziua,

In urma cu aprox 1 luna am contactat o firma de programare pentru a realiza un site. Unul dintre asociati mi-a propus sa-l faca el personal, fara sa implice firma. Am fost de acord si a facut site-ul. Problema e ca softul folosit pentru realizarea site-ului a fost unul trial, cu perioada de incercare de 30 de zile, iar acum primesc mail-uri de la detinatorul licentei pentru respectivul program, cerandu-mi sa dezinstalez soft-ul de pe site.

Problema este ca respectivul programator nu mi-a dat nici o factura pentru serviciul prestat. Mentionez ca am pe mail conversatii cu el (el foloseste adresa de mail a firmei) din care reiese ca el a realizat site-ul. Dar de bani si softurile folosite nu se pomeneste nicaieri.

Am vreo sansa sa imi recuperez banii de la el? Practic nu mai pot folosi site-ul momentan...
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
ionutvd, utilizator
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 14:26, 27 Februarie 2013
dar banii cum, prin ce mod i-aţi plătit acelui programator pt munca sa ? nu rezultă de niciunde ? dacă NU : încercaţi a-l provoca expediindu-i mesaje prin e-mail.Folosiţi o formulare strategică şi înţeleaptă, ocoliţi ce nu-i convine dar recurgeţi la învăluirea "inamicului şi puneţi accent pe o posibilă probă pt viitor.Oricum aveţi la acest moment un început de probă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achizitionat un serviciu fara factura si am luat teapa. mai pot face ceva? ionutvd ionutvd Buna ziua, In urma cu aprox 1 luna am contactat o firma de programare pentru a realiza un site. Unul dintre asociati mi-a propus sa-l faca el personal, fara ... (vezi toată discuția)
Licenta orda TEA TEA Poate sa imi spuna cineva daca a colaborat cu ORDA pentru licentierea unui soft? Sunt pusa acum in aceasta situatie. Am aflat cam ce trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Control licentiere soft apateanu apateanu Situatie ipotetica: La un control la punctul de lucru sunt prezente mai multe dispozitive (fixe sau/si mobile) care ruleaza diferite softuri (open ... (vezi toată discuția)