In urma cu aprox 1 luna am contactat o firma de programare pentru a realiza un site. Unul dintre asociati mi-a propus sa-l faca el personal, fara sa implice firma. Am fost de acord si a facut site-ul. Problema e ca softul folosit pentru realizarea site-ului a fost unul trial, cu perioada de incercare de 30 de zile, iar acum primesc mail-uri de la detinatorul licentei pentru respectivul program, cerandu-mi sa dezinstalez soft-ul de pe site.
Problema este ca respectivul programator nu mi-a dat nici o factura pentru serviciul prestat. Mentionez ca am pe mail conversatii cu el (el foloseste adresa de mail a firmei) din care reiese ca el a realizat site-ul. Dar de bani si softurile folosite nu se pomeneste nicaieri.
Am vreo sansa sa imi recuperez banii de la el? Practic nu mai pot folosi site-ul momentan...
dar banii cum, prin ce mod i-aţi plătit acelui programator pt munca sa ? nu rezultă de niciunde ? dacă NU : încercaţi a-l provoca expediindu-i mesaje prin e-mail.Folosiţi o formulare strategică şi înţeleaptă, ocoliţi ce nu-i convine dar recurgeţi la învăluirea "inamicului şi puneţi accent pe o posibilă probă pt viitor.Oricum aveţi la acest moment un început de probă.
Licenta orda
TEA
Poate sa imi spuna cineva daca a colaborat cu ORDA pentru licentierea unui soft?
Sunt pusa acum in aceasta situatie. Am aflat cam ce trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)