avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare cu provident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare cu provident

-as vrea sa ma sfatuiti in legatura cu un contract de colaborare cu Provident
-mi s-a spus ca trebuie sa am PFA, eu detin un II, dar totusi nu inteleg de ce ?
-doar pentru a inregistra profitul meu?
-cand am intrebat de ce mi s-a explicat ca o sa tai chitanta...bine dar chitanta nu o tai de pe ii-ul meu, o tai in numele celor de la Provident...asa ca nu inteleg de ce?
-nu stiu cum se procedeaza cu aceste contracte de colaborare
imi puteti explica?
-am inteles ca salarul va fi pe baza de comision in functie de contractele incheiate...s-ar putea sa le colectez lor banii degeaba....neputand incheia nici un contract/saptamana sa nu ma plateasca?
-maine am un interviu la ei si vreau sa aflu mai multe detalii..inainte de a ajunge in fata lor
-eu am o mica afacere care "stagneaza datorita vremii" si vreau sa castig ceva si sa imi umplu timpul dar totusi nu as vrea sa "tulbur apele degeaba".
va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract mandatar Hurmuz_George Hurmuz_George Am semnat un contract de mandatar cu Provident ca si agent urmand sa-mi deschid P.F.A ca sa-mi pot primi comisionul. Din anumite motive nu am putut sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat pentru o "prietenă" bani de la un ifn, iar acum am de restituit 9500 de lei. cum îmi pot recupera prejudiciul? nicol-dd nicol-dd In mai 2016 am incheiat un contract cu Provident pe numele meu. Banii respectivi nu i-am folosit eu ci i-am dat unei \"prietene\" care la vremea respectiva era ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cum se procedeaza cu fondurile europene si unde ma adresez ,vreau o ferma piscicola cam pe 4hectare am 40 de ... (vezi toată discuția)