avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua

Sunt laura si sufar de o boala de hipoacuzie servera profunda bilaterala peste 120% am fost la casa de pensi sa vada daca pot esi mau trimis antrun grad acolo meau spus k nu pot esio cu boala asta si trebuie sa pun proteza audiotiva eu nu aud de loc si sunt surda nici protezele nu ma ajuta va rog din inima din suflet spunetim ce trebuie sa fac unde sa merg e greu sa nu auzi eu sunt surda nu pot pune proteze finca nu aud cu ele ce sa fac unde sa merg va rog din inima am o fetita de 7 ani va rog ajutatima adresa mea este cristinalore va rog mult salvatima cu un sfat ce sa fac nu am nicun venit unde sa merg va rog :sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:17, 27 Februarie 2013
Ati fost la un medic specialist ?
1. - Se poate beneficia de pensie de invaliditate oricand, daca medicii vor hotari asta.
- Pensionarea pentru invaliditate nu mai este conditionata de un anumit stagiu de cotizare in functie de varsta.

2. Incadrarea intr-un grad de invaliditate se face prin decizie emisa de medicul expert al asigurarilor sociale.

3. Propunerea pentru incadrarea in grad de invaliditate se face de catre medicul specialist care asigura asistenta medicala.

4. - Trimiterea catre medical specialist o da medicul de familie.
- Asadar se incepe cu o vizita la medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de pensie de invaliditate? lauratoma lauratoma Buna sunt laura si am 30 ani doresc sa aflu daca pot face ceva an cazu meu desi sufar de o boala de mica am plobleme cu auzu pe ambele parti si nu am nicun ... (vezi toată discuția)
Buna tomalaura93 tomalaura93 BUNA POATE CINEVA SA AMI SPUNA CE POT FACE SA MA PENSIONEZ PE CAZ DE BOALA SUFAR DE O BOALA HIPOACUZIE PROFUNDA BILATERALA PAM peste 110db0%GRAD DE ... (vezi toată discuția)
Este posibila pensionarea la 51 ani pentru hipoacuzie bilaterala? Popesku Popesku Buna ziua , am 51 ani si de vreo 16 ani sufar de hipoacuzie la inceput cu stanga , acum cu ambele , cu stanga nu mai aud nici cu aparat decat foarte vag , la ... (vezi toată discuția)