avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Problema la postare in Forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Problema la postare in Forum

De cateva zile , am observat ca unele mesaje scrise imi apar ca fiind postate offline, cu toate ca sunt online ?

Care ar fi problema ? .... :(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 27 Februarie 2013
Vasile, nu fi trist, nu esti singurul ... Si in cazul meu cateodata este la fel cum ai semnalat tu.
Poate este o problema de server, program ... pana se trezeste, pana ne recunoaste, poate ofteaza si isi spune "iar ăştia" ...
O zi placuta
Nu mai sunt trist .... chiar a inceput sa ma amuze faptul ca sunt online , iar mesajele scrise apar ca fiind offline in acelasi timp ...
Buna seara,

O sa verificam sa vedem ce se intampla.
O seara frumoasa.
Multumesc ... daca persista problema sau nu am sa te contactez din nou ... :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
probleme tehnice ContSters42967 ContSters42967 Se incarca foarte greu paginile site-ului de cateva zile. La inceput am crezut ca este vorba de calculatorul meu si de firma de cablu. Aveti vreo problema cu ... (vezi toată discuția)
Paginile se incarca greu ContSters181996 ContSters181996 Buna ziua. Paginile avocatnet se incarca foarte greu.Nu stiu daca este de la mine sau este o problema tehnica. (vezi toată discuția)