avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur 24 ore produs comandat online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur 24 ore produs comandat online

am achizitonat o tableta dintr un magazin domo,comanda am facut o online dar am ridicat-o din magazin.acasa dupa o indelunga utilizare am sesizat ca s-a blocat de 2 ori si as vrea sa o returnez si sa primesc banii inapoi.se paote returna produsele cumparate in 24 ore de la achizitionare ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:16, 28 Februarie 2013
Pentru ca ati facut comanda online puteti returna produsul in 10 zile de la cumparare. Mergeti la magazin si discutati problema cu reprezentantii de vanzari.
Sa aveti la dvs. printul comenzii, in caz ca intampinati rezistenta arati-l si aduceti-le aminte de Ordonanta 130/2000 care va da acest drept - de retur fara explicatii.

In cel mult 30 de zile trebuie sa primiti banii inapoi.
Atentie! in sarcina Dvs. vor cadea cheltuielile cu returul produsului (in cazul in care acesta se face printr-o firma de curierat)
doar ca a fost ridicat de la magazin,am inteles ca poti da retur doar produsele comandate online livrate prin curier.ma insel?
Nu, mergeti la magazin. De acolo ati ridicat-o, nu v-a fost adusa la usa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
Eroare sistem domo.ro - tableta samsung t311 Ionut.D Ionut.D Buna ziua! Ieri pe site-ul domo.ro la sectiunea tablete, modelul T311 produs de Samsung a aparut cu un pret de 319 ron (in conditiile in care pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)
Politica de returnare a produselor in 10 zile Srb Srb Din cate stiu exista legea in care ai dreptul 10 zile sa returnezi produsele comandate online. Eu am situatia respectiva: am dat un avans online(proforma), ... (vezi toată discuția)