avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema acord locatar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema acord locatar

Buna seara...problema e urmatoarea..doresc sa infiintez un cabinet medical veterinar la parterul unui bloc intrun spatiu comercial deja existent ca si constructie..ca si forma juridica as vrea sa fie societate comerciala..problema insa este ca locatarul de la etajul 1 este de rea credinta..probabil si cu unele probleme mentale.. si nu vrea sa semneze acordul de care am nevoie la camera de comert pentru infiintarea societatii si activarea punctului de lucru...ce varianta am?:?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 00:46, 4 Martie 2013
Eu opinez că nu ar fi nevoie de acordul vecinilor deoarece din construcţie spaţiul are destinaţie comerciala. Acordul vecinilor este necesar când se schimbă destinaţia spaţiului de locuit - a se vedea art. 42 din legea nr. 230 din 2007.
Cred ca daca faceti dovada printr-un extras CF de informare ca spatiul este deja inregistrat cu destinatie comercială, nu mai este nevoie de acordul vecinilor. Daca era un apartament era intradevar nevoie.
domnul lucian huzum are dreptate: nu aveti nevoie de acordul vecinilor decat daca schimbati destinatia spatiului, din locativ in comercial.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna, Am si eu o problema ...detin un imobil..care este spatiu locuibil si as dori sa il transform in spatiu comercial si ulterior sa il inchiriez dar din ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca un vecin nu imi da acceptul pt infiintarea unui cabinet medical? ContSters19309 ContSters19309 doresc sa deschid un cabinet medical la parterul unui bloc. apartamentul in care doresc sa deschid acest cabinet este situat intr-un imobil cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea acordului tuturor coproprietarilor juridic dana juridic dana Va rog o indrumare pentru situatia urmatoare: Un imobil a fost construit cu urmatoarea destinatie: demisol si parter cu destinatia de spatii comerciale, ... (vezi toată discuția)