avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Leziuni ca urmare a fracturii trimmaleolara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Leziuni ca urmare a fracturii trimmaleolara

Buna ziua , nu vreau sa va retin de aceea am o intrebare scurta : doresc sa stiu daca exista un standard dupa care lucreaza IML-ul deoarece sotiei mele care a stat in gips pentru o fractura trimaleolara i-au trecut pe expertiza ca ingrijiri 50-55 zile dar nici pana in ziua de azi nu s-a refacut si a trecut un an . Fractura a fost cauzata prin cadere ca urmare a unei agresiuni din partea unui caine ciobanesc caucazian iar proprietarii nu vor sa auda de nimic cu toate ca politia le-a dat o amenda modica de 100 lei ca nu au avut grija de caine . Este adevarat ca nu a muscat-o dar s-a confirmat prin audiera unor martori ca s-a repezit la sotia mea si doar interventia unui vecin l-a indepartat . Doresc sa cunosc o alta parere pentru a solicita o noua expertiza , multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:03, 1 Martie 2013
Nu precizati in ce conditii se pune problema unei noi expertize IML. Exista un proces pe rol, deoarece amintiti de martori sau doar o cercetare a politiei in baza careia s-a dat o amenda contraventionala proprietarului cainelui ?
Cu siguranta exista acte normative care se refera la activitatea IML, la modul de emitere a documentelor, etc.
Daca nu este proces pe rol si doriti sa deschideti o actiune in instanta (anexand actele pe care le detineti, la cererea de chemare in judecata), puteti sa cereti instantei de judecata sa aprobe o noua expertiza IML in baza conditiilor actuale, motivand eventual prin certificate medicale, fise medicale la iesirea din spital, etc. ca sotia dvs. nu este refacuta si respectiv prin perioada de timp scursa de la data agresiunii si pana in prezent (cca.1 an).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire privata Popesku Popesku Buna ziua , sotia mea , in decembrie , 04.12.2011 , a fost atacata de un caine ciobanesc mioritic , al carui proprietar era cunoscut , fara a fi muscata . In ... (vezi toată discuția)
Solicitare daune ca urmare a unui incident din care a rezultat imobilizare la pat Popesku Popesku Buna ziua , numele meu este Florin Popescu si doresc sa primesc un sfat cat mai concret privind urmatorul caz : - intr-o buna zi , sotia mea se deplasa pe un ... (vezi toată discuția)
Posibila actionare in judecata pentru daune produse de caine StefanCiuca StefanCiuca Zilele trecute am mers la tara undeva langa Bucuresti cu cainele meu. Acesta a reusit cumva sa fuga de acasa, lucru pe care il face de fiecare data cand merg ... (vezi toată discuția)