avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIE INTARZIATA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIE INTARZIATA

Buna ziua,

Am intarziat cu declaratie 392B (pentru o societate fara activitate), iar astazi mi s-a spus ca nu o pot depune decat cu PV (amenda), daca sunt la prima abatere nu pot scapa doar cu un avertisment?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ileana567 , utilizator 22:49, 1 Martie 2013
Faceti o cerere catre Administratia Financiara Sector......Serviciul Gestiune Declaratii Persoane Juridice, Sef serviciu,in care spuneti :
Societatea Comerciala X cu sediul in Bucuresti..........,inregistrata la Reg.Com.sub nr......CUI...
Ne facem vinovati ca nu am depus la termen Declaratia ......
Tinand cont de faptul ca SC X si-a platit la termenele legale obligatiile fata de Bugetul de stat si Bugetul asigurarilor sociale si a depus bilanturile si celelalte declaratii la termenele stabilite,
Solicitam sanctionarea cu avertisment a nedepunerii "Declaratiei...."conform prevederilor art.5,6 si 7 din Ordonanta nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, fapta fiind de gravitate redusa.
Pentru perioada urmatoare vom respecta dispozitiile legale.
Director........
V-am dat un model pe care il veti adapta la situatia dvs.Eu asa am facut si mi s-a dat un avertisment.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fara nici un fel de activitate VIRGIL31 VIRGIL31 buna ziua,va rog ajutati-ma si pe mine intr-o chestiune unde nu gasesc rezolvare.am o firma dschisa in anul 2008, pe care nu s-a lucrat absolut nimic,0 la ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate - se mai depun declaratii.. etc? ovidiu.r ovidiu.r pt un SRL fara activitate, se mai depun declaratiile trimestriale si bilanturile? ce pot face ca sa fiu scutit de acestea pana la reluarea activitatii? ... (vezi toată discuția)
Amenda nedepunere declaratie 394 pers. juridica. wps wps Buna ziua, Ieri am primit o recomandata de la ANAF cu o amenda pentru nedepunerea unei declaratii. (A fost depusa completata corect, cu exceptia titlului ... (vezi toată discuția)