avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accident de munca???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accident de munca???

in urma cu 9 luni sotul meu lucra la o cunostinta pt o perioada de 30 de zile.a suferit un ff grav accident respectiv si-a taiat pachetul femural cu flex-ul si a fost dus la spital in soc hemoragic si stoc cardio-respirator resuscitat in mediul spitalicesc.Gratie Domnului si multumita dr.i-a fost salvata si viata si piciorul!dar in acest moment merge la recuperare avand nervul crural paralizat.persoana pt care a lucrat i-a platit medicatia si recuperarea timp de 6 luni dupa care nu a mai dorit sa-l ajute desi stie ca situatia noastra financiara este grea si nu ne putem permite cei 1500ron pt.recuperare si medicamente.va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in acest caz si daca exista o cale pe care il pot face sa plateasca pana in momentul in care sotul meu va putea fi apt de munca!si deasemenea as dori sa stiu daca exista o firma de avocatura unde pot plati in rate sau eventual gratuit!multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Accident de munca? maria_kh maria_kh Buna ziua, V a rog daca se poate sa ma ajutati cu informatii in legatura cu faptul urmator: sotul meu a lucrat la o cunostinta timp de 1 luna contra cost.din ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Partajul si cum sunt interpretate legile in romania niculici2006 niculici2006 Va rog frumos daca aveti un raspuns pt mine. Sincer, vorbesc in numele unei surori care locuieste in provincie la mare si pt ca nu se poate descurca in astfel ... (vezi toată discuția)