avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suplimentare masa succesorala in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suplimentare masa succesorala in instanta

Am intentat proces mamei si fratelui meu dupa dezbaterea succesiunii la notar si obtinerea certificatelor due mostenitor, deoarece am aflat ca acestia au dosit aproape in totalitate sumele importante de bani care ar fi trebuit sa intre in masa succesorala. Intrebarea mea este daca in instanta pot obtine extrase de cont pentru ultimii ani atat pentru conturile tatalui, cat si ale mamei, intrucat toti banii reprezentau bunuri commune?

Alte discuții în legătură

Poate sa vanda tata casa fara succesiune facuta? SararoiuL SararoiuL Buna ziua, 1 - Mama a a murit acum 4 ani; eu,fratele meu si tata nu am facut succesiune. Acum tata ar vrea sa vanda casa. Poate sa faca asta fara stirea ... (vezi toată discuția)
Raspunsul notarului todirasc todirasc Ca sa aflam conturile tatalui nostru care a decedat , de la banci(daca are ori nu conturi ) a trebuit sa mergem la un notar. Aici am platit o taxa si ni s-a ... (vezi toată discuția)
Pot solicita băncii un extras de cont al defunctului pe baza declarației de acceptare a moștenirii? Îmi trebuie la dezbaterea succesiunii favex favex Cu o declaratie de acceptare expresa a mostenirii, deci in perioada de optiune succesorala, pot solicita bancii un extras de cont al defunctului de la momentul ... (vezi toată discuția)