avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Legea pasunilor - concesionare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Legea pasunilor - concesionare

ca asociatie de crescatori de animale dorim sa concesionam pasunea din localitate dar primarul ne spune sa revenim la anul ce ar trebui sa facem?precizez ca am depus cererea pe 22 februarie si suntem singura asociatie de animale din localitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2013
ContSters283808, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:25, 2 Martie 2013
Procedura de atribuire a contractului de concesiune pentru terenul avand categoria de folosinta pasune se face prin licitatie publica deschisa.
Va redau un fragment "b) Consiliile locale ale comunelor, oraşelor, respectiv municipiilor trebuie să iniţieze procedura de concesionare până la data de 1 februarie a fiecărui an, în baza hotărârii consiliului local al comunei, oraşului, respectiv al municipiului." din ordinul 210/2009 de la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Un formular de contract de arendã rotarucipri rotarucipri cum se procedează legal la concesionarea unei suprafeţe de păşune ce se află în domeniul public al unei comune pentru depunerea cererii pentru sugvenţii ... (vezi toată discuția)
Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)