avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata insarcinata

lucrez la o firma de 4 luni si as dori sa stiu de cata vechime este nevoie pt a primi salariu,sau bani de la stat , nu situ exact cum este, daca raman insarcinata?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:37, 19 Februarie 2009
Va trebui sa aveti un stagiu de 12 luni lucrate anterioar concediului maternal.
Pentru a primi indemnizatie de crestere a copilului este necesar sa fii obtinut venituri de natura salariala in ultimele 12 luni anterioare nasterii
Beneficiati de indemnizatie pentru cresterea copilului daca ati realizat in ultimele 12 luni anterioare nasterii venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului nathalice nathalice Buna ziua,am o intrebare....Daca o femeie care este insarcinata si nu are 12 luni vechime la locul de munca, pina in momentul in care naste,nu va primi nici ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil!!!!!!!!!rog raspuns urgent! dana enaceanu dana enaceanu Am lucrat in invatamant 6 ani fara intrerupere,acum sunt PFI .Din ce m-am documentat pana acum se precizeaza sa existe 12 luni cotizate anterior datei de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil adriana82 adriana82 Sunt angajata incepand cu data de 01.06.08 in locul unei colege plecata in concediu de maternitate. Colega mea a nascut in 01.08.08. Am contrat de munca ... (vezi toată discuția)