in februarie 2011 am primit de la 6 persoane cate 200 de lei ca un avans pt obtinerea unui loc de munca in strainatate..in ziua urmatoare au auzit ca ceva nu e in regula cu persoana mea si au depus plangere..
am scris o declaratie ca am luat banii,am dat o copie dupa CI.in declaratie am specificat ca daca nu reusesc sa rezolv locurile de munca restitui suma cel tarziu pana in data de 25 martie 2011...ceea ce nu s a intamplat asa..am restituit in data de 5 mai.....pot sa zic ca nu am avut intentia dar.....am mai fost condamnat pt inselaciune
in rechizitoriu procurorul scrie ca am comis infractiunea de inselaciune pt ca NU AM RESTITUIT BANII IN DATA SPECIFICATA...am intarziat o luna....e asa de grav fapta? in fond nu am angajat avocat,am fost condamnat in lipsa..am sanse la o achitare in recurs? avand in vedere imprejurarimile cum am comis fapta..am dat declaratia,am dat copie CI..
Eu cred ca sunt mici sansele pentru achitare, mai ales ca nu v-ati prezentat la fond.
Trebuie sa depuneti eforturi serioase in cazul in care vizati o achitare.
Aveti nevoie de multa sansa.
nu este recidiva...si in fond am fost prezent la un termen,dar au amanat ca sa ceara sentintele de la judecatorii..iar la urmatorul termen nu am fost orezent si am fost condamnat
Inselaciune
moni1
buna ziua, sotul meu este judecat ca si complice ptr infractiunea de inselaciune,dosarul fiind acum la camera preliminara.problema este ca el sustine ca este ... (vezi toată discuția)