avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport minor in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport minor in strainatate

Buna ziua.Ma aflu in Germania sint divortata cu un copil si am sentinta definitiva si irevocabila spre crestere si educare a copilului.In cazul asta mai am nevoie de acordul(semnatura) tatalui ptr afectuarea unui nou pasaport in Germania?
Va multumesc!
o zi minunata va doresc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:09, 6 Martie 2013
nu aveti nevoie de acordul tatalui, numai de hotararea de divort legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua laura-maria laura-maria as vrea sa stiu de ce acte am nevoie ptr al aduce pe fiul meu ,in varsta de trei ani si jumatate , in italia. mentionez ca sunt divortata de tatal lui si ca ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu copil alinus31 alinus31 Buna ziua! Am si eu o nelamurire.Si anume : sunt divortata de 7 ani , fata fiindu-mi incredintata spre ingrijire si crestere, dar tin sa precizez ca a ramas cu ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui minor din tara antonela30 antonela30 am un baietel de 10 ani si as dori sa il iau in italia insa nu l mai gasesc pe tatal sau pt semnatura nu exista nik o posibilitate sa l pot scoate din tara ... (vezi toată discuția)