avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plati cu CUI gresit de la infiintarea societatii. Rog ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plati cu CUI gresit de la infiintarea societatii. Rog ajutor.

Buna ziua am comis o greseala destul de urata. Am infiintat o societate comerciala pe data de 30 mai 2012, iar de atunci pana in prezent toate platile catre stat, contributiile si impozitul pe venit le-am platit cu un CUI gresit. Platile erau facute automat din contul online. Eu am descoperit greseala abia cand statul a pus poprire pe contul firmei.

CUI-ul gresit apartine unei alte societati fara activitate care a spus ca ma va ajuta sa rezolv problema.

Stiu ca este o greseala infantila si mi-o asum, insa va rog sa ma ajutati cu procedura de rezolvare / actele necesare.

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
Daniel1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel1990 , utilizator 14:31, 6 Martie 2013
Da. Pai si in articol scrie ca este necesar a se atasa si un document care atesta eroarea. Practic acea adresa amintita de dvs mai sus pe care o semneaza si stampileaza societatea in numele careia am platit eu.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
Daniel1990, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virat contributie pensie pfa in cont gresit? echinococuta echinococuta buna ziua am si eu o intrebare la decembrie 2012 am achitat prin OP plata contributie la pensie pentru sept-decembrie 2012, doar ca am gresit contul in care ... (vezi toată discuția)
Incasare persoana fizica Friky Friky Buna ziua, Ce se intampla daca am emis o factura si in locul contului societatii a fost trecut contul unei persoane fizice?Banii au fost incasati.Nu au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, un furnizor al societății a intrat în insolvență ... NegreaIon NegreaIon Bună ziua, un furnizor al societății a intrat în insolvență în urmă cu aproximativ 4 ani. In Decembrie 2020 am primit somație pentru o sumă ... (vezi toată discuția)