avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... documente necesare vama - import China
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

documente necesare vama - import China

buna ziua,
doresc sa comand din china cateva aparate de slabit / remodelare corporala. pot incadra aceste aparate ca si dispozitive medicale (pentru acest tip de aparate taxs vamala este 0)? apoi, ce documente trebuie sa solicit producatorului ca sa nu am probleme la ridicarea coletelor din vama?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Abuz vamal? adela88 adela88 Am primit un colet din china. Inauntru sunt 127 de produse, cu valoarea declarata de 127 de dolari. Sunt produse din piele, trimise de catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Cumpar jucarii din china pt mine taxe vamale? pitt_maria pitt_maria buna ziua vreau sa cumpar jucarii din china pt mine si cativa prieteni. am gasit o firma din china pe net, comanda pe net, banii ii trimit prin banca si mi-a ... (vezi toată discuția)