avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Girant decedat, poprire pe pensie ?!
Discuție deschisă în Executare silită

Girant decedat, poprire pe pensie ?!

buna ziua,
soacra mea a fost girant ( a decedat acum 2 ani ) la o persoana care nu si-a mai platit ratetele. Acum a venit o hotarare de la un executor judecatoresc de poprire a 1/3 din pensia soacrei mele.
ce se intampla in aceasta situatie?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: norim , utilizator 15:34, 6 Martie 2013
evident ca este nula absolut executarea prin poprire atata timp cat persoana a decedat, trebuia o minima verificare facuta de executor, dupa remedierea situatiei va incepe executarea contra mostenitorilor
mostenitorii cui?
evident ai soacrei dvs
ca sa inteleg mai bine
socrul si eventual sotia mea vor trebui sa plateasca suma aferenta popririi pe pensia soacrei mele decedata ( repet soacra mea era girant fara garantii imobiliare )
nu are relevanta garantia imobiliara, ati inteles corect sotia dvs si tatal dansei

Alte discuții în legătură

Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, titular decedat florentinabizdiga florentinabizdiga Buna tuturor. am o problema legata de un credit bancar facut de soacra-mea in 2012. A scos bani din banca 7000 lei FARA CA NOI, COPII CARE LOCIUAM CU EA SA ... (vezi toată discuția)